Teater

 

TEATER

KONCERTER

OPLÆSNINGER

 

HEIDIE CLEMENS

MIDTVEJSFORTÆLLINGER


I 2018 debuterede jeg som teaterproducent på Det årlige Teaterseminar med kabaretten MIDTVEJSFORTÆLLINGER, som er blevet til i tæt samarbejde med teaterinstruktør Kim Harris. Forestillingen er anerkendt som professionel scenekunst af Statens Kunstfond og godkendt til formidlingsordningen som turnéforestilling uden tidsbegrænsning. Kabaretten er kort beskrevet nedenfor og kan bestilles direkte hos mig eller gennem 'Den grønne Brouchure', som kan ses her.


I Midtvejsfortællinger møder publikum kvinden, der just har passeret, hvad lykkeforskerne kalder den mindst lykkelige periode i et menneskes liv, perioden fra man er 40 til først i 50’erne. Forestillingens røde tråd er kvindens fortællinger om emner og situationer fra livet, som alle kan spejle sig i og som de fleste alt for ofte har svært ved at sætte ord på. På intelligent vis og med et glimt i øjet bliver publikum udfordret til at reflektere over spørgsmål, som de aldrig havde tænkt fandtes:

 

Fandt Spørgejørgen nogensinde ud af, hvem han var?”

“Hvor stor betydning har en kuglepen i et menneskes liv?”

”Kan det passe, at man kan regne kvindens allerbedste alder ud?”

 

Men tag ikke fejl! Før forestillingen er forbi, er ingen i tvivl om, at netop disse spørgsmål og flere til er vigtige at tage stilling til, før det er for sent.


Kvindens fortællinger understøttes af danske sange inden for genrerne jazz og visesang skrevet af Heidie Clemens og arrangeret af Rasmus Steenberg.


 
Poul Erik Jørgen. Heidie Clemens. Rasmus Steenberg